Aktiviteiten in 2019

vrijdag 15 maart: Jaarvergadering
De 141ste jaarvergadering van Zangvereniging Eendracht wordt om 20:15 uur in het verenigingsgebouw D'r Eck gehouden.

zondag 31 maart: Lenteconcert
Zangvereniging Eemdracht verleent haar medewerking aan het Lenteconcert dat wordt georganiseerd door Fanfare Victoria in het verenigingsgebouw D'r Eck in Rimburg. Het concert begint om 15:00 uur.

zondag 21 april: Eucharistieviering in de Rimburgse parochiekerk
De hoogmis om 10:00 uur bij gelegenheid van Pasen wordt door Zangvereniging Eendracht meerstemmig opgeluisterd.

zondag 9 juni: Eucharistieviering in de Rimburgse parochiekerk
Zangvereniging Eendracht luistert de hoogmis om 10.00 uur bij gelegenheid van Pinksteren meerstemmig op.

zondag 30 juni: Sacramentsprocessie

maandag 8 juli: laatste repetitie vr de vacantie

maandag 26 augustus: eerste repetitie n de vacantie

zondag 24 november: Eucharistieviering in de Rimburgse parochiekerk
Bij gelegenheid van de St.Ceciliaviering wordt de hoogmis om 10:00 uur door Zangvereniging Eendracht meerstemmig opgeluisterd.

zaterdag 21 december: Kerstconcert in Schinveld
Zangvereniging Eendracht verleent haar medewerking aan het kesrtconcert van het dameskoor Pro Musica Schinveld in het cultuur centrum Fasila.

dinsdag 24 december: Eucharistieviering in de Rimburgse parochiekerk
De Kerstavondmis om 17:00 uur in de parochiekerk van Rimburg wordt door Zangvereniging Eendracht meerstemmig opgeluisterd.